Haber

4 AK Parti Samsun Milletvekili Görevlerini Aldı

AK Parti Samsun Milletvekillerinden 4’ü görevine başladı

SAMSUN – Samsun 28. Dönem AK Parti Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu görevlerine başladı.

Samsun Adliyesi İsa Fidan Konferans Salonu’nda düzenlenen törende, İl Seçim Kurulu tarafından Samsun’u 28’inci dönemde temsil edecek AK Parti Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu’ya sertifikaları teslim edildi. yetkililer. Törene çok sayıda partili katılırken, vekaletlerini alan milletvekilleri de teşekkür ederek sevinçlerini dile getirdiler. Samsun’dan milletvekili seçilen Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş törene katılmadı.

Manda töreninin ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Milletimiz her zaman olduğu gibi 323 milletvekilimizle TBMM çatısı altında şehirlerimizi temsil etme misyonunu bize vermiştir. AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na çok saygılar.Seçim sürecini bize oy verenin değil, millet olarak hepimizin tanımladık.Artık ‘Türkiye Yüzyılı’ dediğimiz yeni bir süreç başladı. Ülkemizin kalkınma ataklarını her alanda sürdüreceğiz, geleceğimiz olarak tanımlıyoruz” dedi.

Zorunlu Törene Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı da katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu