Haber

Arkeoloji, Minecraft’a 1.20 sürümü ile geliyor

Minecraft, 1.19 sürümü ile mağaraları geliştirirken, bir sonraki sürümde yer altında kalmayı seçerek arkeolojik kazılara değer verecek yeni bir özelliği duyurdu.

MINECRAFT’A ARKEOLOJİ EKLEMEK

Minecraft’ta arkeoloji kazılarına başlamak için yakındaki bir çöle bir gezi ile başlayın. Bazı çöl tapınaklarının yakınında güzel bir arsa seçin ve kürek çekmeye başlayın. Arkeolojik çalışmalar devam ettikçe daha fazla kazı alanı eklenecektir.

Kazarken yeni bir bloğa dikkat edin: Şüpheli Kum (Şüpheli Kum) . Adından da anlaşılacağı gibi, burada dikkatli yürümek zorundasınız. Arkeoloji, yeni blokların ve genel bir gizem havasının yanı sıra yeni bir araç getiriyor: Fırçalamak . Parçalayın ve şüpheli kum bloğunuzu dikkatlice fırçalayın. Bu, içinde gizli olan her şeyi çıkarmanıza izin verecektir. bu da çanak çömlek parçalarındanRastgele nesnelerden herhangi biri olabilir.

Çanak çömleğin kesimine yakından bakarsanız, üzerine kısmi bir desen çizildiğini görebilirsiniz. Dört kesim topladığınızda, onları bir pot için ortaya getirebilirsiniz! Yapılarınızda benzersiz hikayeler anlatan ve son derece dekoratif vurgular yaratan farklı desenler vardır.

kurtalan-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu